Стенописи по поръчка

Стенопис по поръчка – неповторим начин да превърнете любимото си място в забележителен шедьовър

От незапомнени времена хората изрисуват стените, за да запечатат върху тях миг от своя живот. Сега това старо като света изкуство е един от най-модерните начини да превърнете пространството около Вас в един забележителен и единствен по рода си шедьовър! Къде може да се направи стенопис? Отговорът е – навсякъде! Това изкуство е подходящо както за дома, така и за заведения, офиси, магазини, дискотеки, клубове, фоайета, колони, хотели, църкви, училища или детски градини. Предлагаме Ви различни варианти, които могат да се поръчват отделно, както и да се комбинират, за да се постигне желания от Вас ефект.

Интериорен стенопис

Интериорен стенопис – класическа техника, подходяща за помещения на закрито. Ако искате да създадете най-красивата детска стая или пък да впечатлите своите гости, посетители или клиенти с неповторим уют и естетика, интериорният стенопис с реалистични елементи е за Вас! За изработка се използват бои от най-високо качество. Може да превърнете всяко пространство в една приказна феерия от цветове като направите едноцветните стени красиви.

Екстериорен стенопис

Екстериорен стенопис сграфито - примерСтенопис сграфито – техника за екстериорен стенопис, която се нанася и обработва, докато е още мокра за постигане на релефен ефект. Предимството пред най-разпространено улично изкуство – графитите, е превъзхождащото качество на изработка и устойчивостта. Екстериорният стенопис има завършен и стилен вид и е естетически подходящ за всяко място навън. Стенописът издържа на тежки климатични условия. Като пример, още в миналото по този начин са се правили декорации на някои стари столични сгради, които с времето са останали запазени и красиви.

Специални допълнения и композиции

Триизмерен стенопис – майсторско допълнение към всеки проект, което умело използва околните архитектурни елементи и създава  усещане за дълбочина и триизмерност на образа. Това могат да бъдат врати, прозорци, первази, радиатори и дори част от мебели като използването им не само придава завършеност на стенописа, но и създава усещане за интерактивност на картината.

Стикери за стена – разнообразни елементи, подбрани по Ваша идея и възможни за аранжиране, както в самостоятелна композиция така и като вариант за допълнение към стенопис за цялостна декорация. Стикерите пасват незабележимо и предоставят възможност за прецизност и безупречно изобразяване на по-сложни елементи, което може да спести време и разходи.

Какво е необходимо, за да поръчате вашия стенопис?

За изработка на качествен и траен стенопис се изисква подходяща температура, липса на влажност, достатъчно светлина, течаща вода, достъп до мястото за рисуване и добре подготвени стени. Процесът за изработка започва с попълване на формата за запитване, така ще получим информация за вашите изисквания, идея и място. Следваща стъпка е да се свържем с Вас, за да получите професионално консултиране по всички въпроси, които ви интересуват. Ще обсъдим изготвянето на индивидуален проект, за да може да получите визуална представа за вашата идея. При по-големи обекти проектът се заплаща, поради количеството работа необходимо по него. Гарантираме резултат 100% идентичен с проекта като крайната цена и общото време за изработка зависят основно от следните фактори:

  • местоположението – намираме се в София, но работа по обект в страната е напълно възможно;
  • допълнителни услуги – евентуална обработка на стената, рисуването върху таван или купол също е по-трудоемко.
  • сложност – по-амбициозна концепция и голямо количество детайли увеличават цената.
  • стил – реализмът (снимка, природна картина) е по-скъп, докато цената на стандартните декорации е по-ниска.

Вашето име (задължително)

Вашият E-mail (задължително)

Телефон (задължително)

Местоположение на обекта (задължително)

Кратко описание на концепцията (задължително)

Снимки на стената за изписване:


Приемам Общите условия и искам да продължа.