Икона по поръчка

Предлагаме ви възможността да изработим за вас икона по поръчка. Независимо дали става дума за определен светец, сцена или желаете да се обърне по-специално внимание на определени детайли, ние сме отворени към вашите идеи и с удоволствие ще ги изпълним! С избор от мед или дърво ще получите автентична икона, изработена с творчески усет и изискваните по канон детайли. Предлагаме различни типове обработка и материали, които носят ценностите и традициите на иконографството.


Икона дърворезба "Свети Георги" 2Ikona-darvorezba-Deva-Maria-s-mladenetsa2-variant1Икона дърворезба "Св. Иван Рилски"Икона дърворезба "Свети Константин и Елена"Икона - Св. Никола - мед

Материалът за изработка може да бъде липа, орех или дъб за дърворезбата или мед.

Показаните творби представляват готови икони и имат за цел да ви покажат различните стилови възможности като крайният вариант изцяло зависи от личните ви предпочитания. В зависимост от проекта времето за изработка може да варира от няколко дни до няколко седмици. При необходимост, ще разработим проект, който да изобрази визуално вашата идея.

За да се свържете с нас, моля попълнете формата по-долу или ни се обадете на 0888 282 225.

Вашето име (задължително)

Вашият E-mail (задължително)

Телефон (задължително)

Примерни снимки:


Кратко описание на концепцията (задължително)

Приемам Общите условия и искам да продължа.